Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Kontakt oss

Bamble bibliotek
Krabberødstrand 14,
3960 Stathelle

Tlf.: 35 96 56 50
Fax: 35 96 56 51
bambib@bamble.folkebibl.no

Facebook ikon 

Lydbøker for barn

Noen nye og populære lydbøker for barn

 

 

lydbok

Monstrene i Dunderly av Endre Lund Eriksen

Dunderly er et hemmelig sted der det bor snille, rare og lekne monstre. Der bor Modika, Buster, Moi og mange andre monstre. Langt fra folk og høyt til fjells kan de leke og brøle og være så monstrete de bare vil. Uten at noen forteller dem hva de må. En dag kommer en pakke til Dunderly med et nytt monster, Bulder. Han slenger seg i lysekrona og klatrer i bokhylla. Men i stedet for kjeft og husarrest, får han jubel og monstermos. Bulder og Modika blir bestevenner fra første stund. De har begge hjerter som dundrer, og de elsker store, herlige farligheter. Men så kommer enda et nytt monster, som oppfører seg veldig mistenkelig. Snart blir det skummelt på en måte Bulder ikke liker. 

 

lydbok 

Quizmoro for hele familien

Her blir det stilt en rekke ulike spørsmål, med hint, formuleringer og lydeffekter som gjør at alle kan delta. Det er spørsmål om TV-program, sport, barnebøker, musikk osv. Dessuten skal man gjette hvilke instrumenter og bokutdrag som spilles, og synge videre på kjente sanger. Deltakerne blir gitt noe tid til å svare, og har man behov for lengre betenkningstid kan man trykk på pauseknappen. 

 

lydbok

Disneys eventyrlige skatter

Her er 12 av Disneys kjente historier fra 1950- og 60-tallet samlet. Følgende fortellinger er med: Peter Pan, Julenissens verksted, Snehvit og de syv dvergene, Barn i lekeland, Pinocchio, Askepott, Bambi, Noas ark, Alice i Eventyrland, Tornerose, Dumbo og Den stygge andungen.

Skriv ut