Kommunen trenger deg som bøssebærer

Bøssebæreringen skjer fra kl. 18-20 søndag 21. oktober.

BøssebærereTV-aksjonen som vises på NRK 21. oktober går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor. Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen. TV-aksjonen på NRK kan bidra til å skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Målet er at alle husstander skal få besøk den 21. oktober. Bamble kommune søker 160 bøssebærere, mens nasjonalt trengs det 100 000. Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 21.oktober.

Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen. Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer. Kommunen håpser selvfølgelig på at FAU´ene også stiller opp og hjelper.

Har du generelle spørsmål til TV-aksjonen og kommunens rolle, ta kontakt med Servicetorget på 35 96 52 40.

For mer informasjon og for å registrere seg som bøssebærer, klikk på linken under:

BØSSEBÆRER