Bamble kommunes utstyrssentral stenger delvis pga. smittevern

Bamble kommunes utstyrssentral stenger delvis pga smittevern

Bamble bibliotek og litteraturhus drifter Bamble kommunes utstyrssentral. På grunn av smittevern stenger utstyrssentralen delvis fram til 15. januar 2021.

Utlån
Det er kun mulig å låne skøyter og musikkutstyr, samt redningsvester. Dette lånes kun ut til innbyggere i Bamble kommune. Det er mulig å låne utstyret i hele bibliotekets åpningstid.

Det er ikke mulig å låne annet utstyr som hjelmer, ski- og slalåmsutstyr.

Prøving
Skøyter og redningsvester kan ikke prøves før lån. Den ansatte skal ikke ta i utstyret, så den som ønsker å låne utstyret må selv bære det til skranken, hvor lånet registreres.

Innlevering
Ved innlevering legges utstyret i karantene i handlevognen som står ved inngangen til utstyrssentralen uten at den ansatte tar i utstyret. Innlevert utstyr skal ligge i handlevognen i 24 timer for å redusere risiko for kontaktsmitte jfr kommuneoverlegens anbefaling.

Sist oppdatert: 14. desember 2020