Tildeling av treningstid i haller

Sist oppdatert: 03. februar 2015

Alternativt Navn

Halleie

I Bamble kommune eies de fleste idrettsanleggene av lokale idrettslag, mens kommunen selv eier Rugtvedtbanene, banene i Krogshavn, Rønholthallen og Grasmyrhallen.

Skjærgårdshallen er organisert som et aksjeselskap eid av Bamble kommune.

Gitte Tokheim
Tittel
Kulturkonsulent

Målgruppe

Alle som har behov for lokaler til trening/øvelse eller konkurranser/arrangement, enten for fysisk aktivitet eller kulturaktivitet. Barn og unge har prioritet.

Alle lag og foreninger som søker om treningstid i hallene må være oppført i Foreningsregisteret til Bamble kommune
De enkelte idrettslag er selv ansvarlig for å fordele sin tildelte treningstid mellom sine enkelte lag og grupper.

Pris for Tjenesten

Lag og foreninger i Bamble kommune leier hallene gratis til fysisk aktivitet eller kulturaktivitet.
Andre lag og foreninger, samt bedriftsidrettslag i Bamble, faktureres etter gjeldende satser.

Gjeldende lov - og regelverk

Alle som tar hallene i bruk plikter å gjøre seg kjent med utleiereglementet som ligger på kommunens hjemmeside, evt. be om å få dette tilsendt fra Servicetorget

Søknadsfrist er 1. mai

Søknadsbehandling

Søknadene behandles av kulturkontoret og legges fram for Bamble idrettsråd, som kan beslutte at innstillingen gjennomgås i møte med alle søkerne.

Saksbehandlingstid

Målet er at fordelingen skal være klar den 1. juni, noe som forutsetter at søknadsfristen overholdes.

Brosjyre

Skjema