Trenger du hurtigtest?

Sist oppdatert: 24. november 2021

Nå kan Bambles innbyggere hente gratis hurtigtest på Servicetorget i kommunen, eller på teststasjonen i Langesund.

Alle som har luftveissymptomer bør teste seg for korona. Det samme gjelder nærkontakter. Test kan utføres med en ordinær PCR-test eller med en hurtigtest.

Disse kan få hurtigtest:
- Personer med luftveissymptomer
- Nærkontakter
- Avdelingsledere i kommunen eller private barnehager som vil ha hurtigtester tilgjengelig for personalet (maks 5 stk.)

Her kan du hente hurtigtest (maks 2 stk.):
-Servicetorget i Bamble rådhus, alle hverdager kl. 07.30-15.00.
-Teststasjonen på gamle Langesund ungdomsskole, hverdager kl. 13.00-16.00 og i helgene kl. 11.00-16.00.

HUSK! Ved positiv hurtigtest skal du isolere deg og bestille time til PCR-test på koronatelefonen: 971 58 599 (hverdager 08.00-15.00).

Ved langvarige eller typiske koronasymptomer anbefaler Bamble kommune at du tar PCR-test i tillegg til hurtigtest. Hvis hurtigtesten er negativ, behøver du ikke å gå i karantene mens du venter på PCR-prøvesvar.

Her kan du lese mer om når du bør teste deg