Kantine

Velkommen til kantina på Bamble ungdomsskole!

Kantina er åpen hver dag i alle skolens friminutt. Maten må bestilles på forhånd, og vi ønsker at elevene benytter vår kontantfrie betalingsløsning, DiggiPay. Se mer informasjon lenger ned.

Oversikt over ukens meny finner du på nettsiden diggipos.no/bamble

Vi har mange ideer til varierte måltider fremover, men tar gjerne imot innspill.

Kantinetidspunkt 

Kantina er åpen hver dag i alle skolens friminutt.

De elevene som kjøper mat i kantina ønsker vi sitter i skolens hjerte der kantina er. Bestikk legges i kantina etter bruk. Elever som har med niste kan spise i skolens hjerte, ute eller i undervisningsarealene. 

Bestill lunsj dagen i forveien

For å effektivisere logistikken og redusere matsvinn, ønsker vi at elevene forhåndsbestiller lunsj til dagen etter via denne nettsiden: diggipos.no/bamble

Lunsj til neste dag kan bestilles fra kl. 13.00 og fram til kl. 08.30 samme dag som du skal spise maten. Bestillingen betales med DiggiPay.

Brukerveiledning for bestilling av mat - PDF

Betalingsfri løsning – DiggiPay

DiggiPay er en elektronisk lommebok hvor foresatte kan fylle på penger til bruk i kantinen. Kontoen administreres digitalt og kan brukes til å betale maten ved bestilling på nett. Elevene har også fått utdelt et fysisk kort som må knyttes til kontoen. Kortet kan brukes i kantinen og på kommende drikkeautomater.

Brukerveiledning DiggiPay – PDF

Mer informasjon om DiggiPay – PDF hefte

Kontakt oss

Telefon: 916 91 230
E-post: kantinemat@bamble.kommune.no

Sist oppdatert: 23. august 2022