Her er vår nye kommunalsjef for skole og barnehage

-Jeg er trygg på at vi har funnet frem til den beste kandidaten for jobben, sier kommunedirektør Geir Håvard Bjelkemyr-Østvang.

-Det er med glede at jeg etter en lang og grundig prosess kan presentere Bjørg Rein som ny kommunalsjef for skole og barnehage-området, sier han. 

Bjørg Rein har tidligere vært virksomhetsleder for Barne- og familievernet, konstituert kommunalsjef for kultur og oppvekst og har siden februar 2020 vært konstituert kommunalsjef for skole og barnehage. Nå ser hun frem til å gå over i den nye stillingen som kommunalsjef.  

Gleder seg 

-Jeg synes at det er en kjempetillit å få lov til å få jobben. Det viktigste er å kunne bidra til at alle våre barn og unge får oppleve trygghet, at de føler seg inkludert, og at de får brukt sitt fulle potensiale. Det er jo barna som er våre ressurser i dag, og i fremtiden, sier Bjørg.  

-Jobben blir spennende, utfordrende og morsom, sier hun.

-Det er mange flotte lærere, pedagoger, assistenter og virksomhetsledere som gjør en utmerket jobb. Vi skal utvikle skolene og barnehagene sammen. Dette gleder jeg meg til, sier hun.

 

Solid og kunnskapsrik kandidat  

-Vi har hatt mange sterke kandidater og jeg er glad for at vi har landet på en solid og kunnskapsrik kandidat som har en bred og god lederbakgrunn, stor kompetanse og som sammen med resten av laget vil kunne ta skole og barnehage-sektoren videre i Bamble kommune på en god måte, sier kommunedirektøren.  

Sist oppdatert: 18. oktober 2020