Ny lekeplass på Langesund barneskole

I dag var det høytidelig åpning av nytt lekeområde på Langesund barneskole, til jubel fra små og store barn.

Ordfører Hallgeir Kjeldal viste fremtidige ordføreraspiranter hvordan man gjennomfører en høytidelig snorklipping, og fikk selv svinge seg i de nye lekeapparatene.

Lekeområdet er finansiert med koronamidler fra staten og skolen selv. Elevrådet har stått for utvelgelsen av apparater og hatt en viktig rolle i utformingen av anlegget.

-Elevene har ventet spent på dette i mange uker, og gleder seg til å endelig å ta anlegget i bruk, forteller en fornøyd rektor, Kenneth Broch Johnsen. Både han og ordføreren håper at flere vil benytte seg av det nye tilbudet.

- Dette er en lekeplass for de yngste elevene våre, men også en plass jeg håper innbyggerne i Bamble vil benytte seg av etter skoletid, oppfordrer Kenneth.

Teknisk avdeling i Bamble kommune, med driftsleder Unni Lyngmyr i spissen, har sørget for klargjøring av området og montering av apparatene.

I filmen under tester ordføreren ut de nye lekeapparatene, og demonstrer i samme slengen at det er helt trygt – også hvis du er uheldig og ramler av.

 

 

Her klipper ordføreren snora, sammen med elvrådsrepresentantene Maren Broch Johnsen og Hermine Wilhelmsen Jahren

 

 Video: Øyvind S. Hansen, skolefaglig rådgiver

 

Sist oppdatert: 21. september 2021