Pipelife åpnet nytt sveiseverksted

Sist oppdatert: 27. oktober 2021

I går åpnet Pipelife sitt nye, flotte sveiseverksted på Skjerkøya. Ordfører Hallgeir Kjeldal klippet snora og gratulerte bedriften.

- Pipelife er en viktig bedrift i Bamble kommune, og er helt i verdensklasse på sitt produktområde. Med det nye sveiseverkstedet befester de sin rolle og bekrefter at de ønsker en langsiktig tilstedeværelse her i kommunen vår, sa ordføreren under åpningen.  

Han roste også bedriften for å engasjere seg på lærlingefronten. Pipelife har nemlig flere lærlinger inne til enhver tid. På åpningen var blant annet elever fra Bamble videregående invitert for å få innsikt i en mulig fremtidig arbeidsplass.

- Takk til Pipelife for at dere satser i Bamble. For kommunen er dette svært viktig. For arbeidstakerne gir det trygghet. Gratulerer med det nye, moderne sveiseverkstedet! avsluttet en imponert ordfører. 

Pipelife er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften har tre fabrikker her til lands. Det er i Surnadal, på Ringebu og Stathelle. I Bamble produseres rør i polyetylen (PE), og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. 


Et glimt inn i den nye verkstedhallen

Begge foto: Vivi Sævik/Porsgrunns Dagblad, PD