Åpner ny ungdomsklubb

Sist oppdatert: 18. oktober 2021

Tirsdag 5. oktober åpner dørene til den nye fritidsklubben på Bamble ungdomsskole. Kommunen sørger for gratis skyss til og fra Herre og Rønholt fremover.

- På åpningsfesten blir det innslag fra Grenland Skateboardklubb, «DJ Roc Reodor» og artisten «Mamo» fra Skien. Den nye klubbens navn avsløres, og vi serverer pizza og brus, sier John Mikal Guldager, kulturskolerektor og avdelingsleder for Ung Kultur Bamble. Han er storfornøyd med de mange mulighetene i lokalene på Grasmyr, og understreker at utviklingen videre skal skje på brukernes premisser.  

- Vi ønsker at klubben skal være en attraktiv og trygg møteplass for ungdommene våre. Dette er deres arena, og derfor vil videre aktiviteter og prosjekter tilrettelegges ut fra deres ønsker og initiativ, sier han.

Klubben er åpen på tirsdager.

Gratis buss  

Den nye fritidsklubben skal være et samlingssted for alle fra 8. trinn og opp til 18 år. Derfor sørger Bamble kommune for gratis skyss tur/retur Herre og Rønholt to ganger i uka.  

Fartes flexiruter kjører t/r Nylende–Grasmyr (via Valle) og t/r Herre–Grasmyr.

Flexirutene på kveldstid er gratis for barn og unge opp til 20 år. Kommunen dekker egenandel for disse. For andre passasjerer koster billetten 35 kr én vei. Rutene kan benyttes av alle, men krever forhåndspåmelding senest to timer før ankomst/avgang på Grasmyr, anslagsvis klokken 18.00 og 21.00.  

Detaljert rutetid legges ut på farte.no 

Den nye ungdomsklubben skal være et tilskudd til allerede eksisterende tilbud på Herre og Rugtvedt, samt i Langesund og Vest-Bamble.