Mange på barnefestival

Sist oppdatert: 15. desember 2022

85 barn fra Bamble var med på barnefestival i helgen, og ordfører Hallgeir Kjeldal stod for selve åpningen.

-Det er jo kjempemoro å være her. Når de lager til noe sånt for unger så er det bare kjempegøy å være med på det, sier ordfører Hallgeir Kjeldal.

 

KJEMPEMORO: Ordfører Hallgeir Kjeldal syntes at det var kjempegøy at så mange barn fra Bamble koste seg på festivalen. (Foto: Magdalena Mianowicz)

Ville gjøre noe spesielt

Det er barnekoret Baluba i Bamble menighet som har tatt initiativ til festivalen.

-Vi hadde lyst til å gjøre noe spesielt, særlig etter koronaen, og invitere andre barn til å være med, forklarer Kirsten Eliassen som er organist i Bamble.

-Vi har invitert andre kor. Et annet kor har kommet hit, og så er det mange andre barn som har meldt seg på. Det er kjempemoro, sier Kirsten.

SNORKLIPPING: Ordfører Hallgeir Kjeldal fikk hjelp av jenter i koret til selve åpningen av barnefestivalen.

 

Måtte flyttes

Opprinnelig var det meningen at Baluba-festivalen skulle være utenfor Bamble kirke, men fordi kirken er under renovering falt valget på Fjordglimt like ved Sekkekilen.

-Da flyttet vi oss hit, og her er det jo kjempegod plass, sier hun.

 

FORNØYD: Kirsten Eliassen syntes at det var stas at over 80 barn var påmeldt til festivalen.

Mange aktiviteter for barn

På festivalområdet var det flere hoppeslott, sumo-bryting, hesteskokasting, barna kunne kaste på blikkbokser. Det var syngeleker og rebusløp.

-Her er det over 80 unger fra Bamble som får lov til å boltre seg og få ut energien sin, og så er det en fin ramme rundt det hele, sier ordføreren.

 

Flere bilder fra festivalen