Bli med i demenskoret

Sist oppdatert: 12. september 2023

Uansett om du er kormedlem, pårørende eller frivillig så er det ingen tvil om at disse korøvelsene engasjerer, og varmer hjerter.

MØTES PÅ ONSDAGER: Vil du være med på en spesielt hyggelig øvelse? Det er fortsatt mulig å bli en del av demenskoret. (Foto: Magdalena Mianowicz)

Suksessen med demenskoret i Bamble fortsetter. Her får du en liten stemningsrapport fra onsdagens korøvelse som er den første etter sommeren.

Pianist Bjørn Årseth gjør seg klar, og gir en liten smakebit av «Yesterday» som snart skal synges av forventningsfulle kormedlemmer.

Kormedlemmer, pårørende og frivillige strømmer til, og det er en rolig og god stemning i forkant av øvelsen.

Dirigent Ingrid Nåvik Grønlund ønsker kormedlemmene velkommen én etter én, og alle finner sine plasser, tett etterfulgt av sine pårørende. Det er en trygg og god stemning, og flere av kormedlemmene spøker litt seg imellom før de er klare for det de har gledet seg til, nemlig å synge sammen.

Hør koret synge

Koret ledes av vår dyktige dirigent Ingrid som ikke bare får alle til å synge av full hals, men som også får frem smilet hos de fleste.

Stemningen og humøret stiger for hver sang, noe som smitter over på alle som er til stede. Det er rett og slett en helt egen stemning som nesten bare må oppleves.

 

GOD STEMNING: Dette er en korøvelse som gjør godt både for hjertet og for hjernen, uansett alder.

Er dette noe for deg, eller for noen du kjenner?

Bli med, da vel!

Når: Onsdager kl. 14.30-16.30

Hvor: Knutepunktet (den gamle ungdomsskolen på Grasmyr)

Tilbudet er gratis. Det er løpende opptak, så om man ikke rekker å komme første gangen, så er det helt i orden. Man velger også hvor ofte man vil komme, men gjerne hver gang! Etter øvelsen blir det sosialt samvær og en kaffekopp.

Fordi andre også bruker lokalene, ønsker vi at sangere og ledsagere kommer til 1430, ikke før. Så starter vi øvelsen når alle er på plass. Personer som ønsker å delta på øvelser kan ta kontakt med demenskoordinator Olaf Moen på tlf 90476456 eller olaf.moen@bamble.kommune.no

Velkommen!

GODT SYNLIG: Sangteksten er i en god størrelse som gjør det enklere å kunne følge sangen.