Klart for gratis utlevering av klær

Sist oppdatert: 08. januar 2024

Det har kommet inn mye fint brukt tøy for hele familien, og en del leker til barn. I morgen er det klart for utlevering av klær, og utstyr for barn kl 11–17.

OPPDATERT 08.01.24: Ordningen er avviklet. Nå kan du levere ting på Eik gjenvinningsstasjon i åpningstiden, og kjøpe billig på Secundus ved drosjeholdeplassen på Stathelle.

MYE FINT TØY: Det har kommet inn mye fint barnetøy som kan hentes gratis av de som har behov for det. (Foto: Magdalena Mianowicz)

-Vi har jo fått inn mye både klær og leker. Masse klær til barn og voksne, så dette blir spennende, sier Gro Gøytil.

SPENT: Gro Gøytil er spent på morgendagen da det blir mulig å hente klær og utstyr for barn. (Foto: Magdalena Mianowicz)

Sted: Gamle Langesund ungdomsskole, HP Jacobsensgate 10.

Mandager – innlevering av klær/leker mellom kl. 11 -17

Hver mandag er det mulig å levere inn klær til barn og voksne. Det er viktig at klærne er rene og i god stand. Det er også behov for leker og utstyr til barn. 

 

Tirsdager –  utlevering av klær/leker mellom kl. 11 -17

Tirsdager vil det være utlevering av gratis klær for å hjelpe de som trenger det.

Målet med tiltaket er gjenbruk, og hjelp til de som har behov for det. For å forsikre seg om at tilbudet kommer flest mulig til gode, vil det bli lagt opp til en kontrollert utlevering av klær og utstyr, og en maks kvote på det som hentes ut. Det er viktig at klærne hentes til eget bruk, og ikke for videresalg.

Les mer om tilbudet her. Har du tøy som andre kan bruke?

Velkommen! 

Her er noe av det som kan hentes