Koste seg på julebord

Sist oppdatert: 06. desember 2023

Sammen med nærmere 50 andre, storkoste Ingrid Hagen seg på julebord på frivilligsentralen i dag.- Jeg er så fornøyd, sa 90-åringen begeistret.

SVÆRT FORNØYD: 90 år gamle Ingrid Hagen var en av de som koste seg på julebordet på frivilligsentralen i dag. (Foto: Magdalena Mianowicz)

I dag var tiden kommet for å skape litt julemagi på Bamble Frivilligsentral på Stathelle, og julestemningen var det ingenting å si på da nærmere 50 voksne ble ønsket velkommen til gratis julebord.

Takker de frivillige

De frivillige hadde sørget for pyntet lokale og nydelig julemat, og det var musikk og underholdning der latteren satt løst. 

Blant gjestene satt en sprek 90-åring som visstnok snart fyller 91 år. Ingrid Hagen satte stor pris på det de frivillige hadde ordnet.

- Jeg synes at det er aller tiders. Jeg holder meg aktiv og slipper å sette meg til på et rom, så jeg er veldig glad for dette, sa hun.

Kirsti Marie Thorsen Ourdahl og Elisabeth Kverndokk Hansen står i spissen for det som organiseres på frivilligsentralen. Begge er svært takknemlige for all hjelpen fra de frivillige.

-En av de frivillige, Geir Høgberg, er kokk og har ordnet all maten, så vi er kjempeheldige, sier Kirsti Marie.

Det er takket være innsats fra de frivillige sammen med økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen Skagerrak som har gjort disse julearrangementene mulig.

Bildedryss fra julebordet

Ledige plasser på familiejulebord

I morgen blir det nok et julebord for voksne, og på søndag ønskes barnefamilier velkommen.

-Det er fortsatt ledige plasser på familiejulebordet så det er bare å melde seg på, sier Kirsti Marie. Alle er velkommen.