Gir tilskudd som skaper sommerminner

Sist oppdatert: 30. juni 2023

Første tildeling er gjort, men prosjektleder Janett har fremdeles penger i potten til lag eller foreninger som vil lage noe gøy for barn og unge i sommer.

- Vi kunngjorde i april at Bamble kommune gir tilskudd til de som ønsker å skape aktivitetstilbud i skoleferien. Forrige uke gjorde vi den første utbetalingen, sier Janett Rogn Falkevik fornøyd.

- Da innvilget vi søknaden til Stathelle E-sport, som skal arrangere camp i sommer. Klubben fikk penger til et liknende opplegg i fjor, og nå utvider de det populære tilbudet til å gjelde for en lengre periode. Det er helt supert!  

- Alle initiativ er velkommen

Målet med tilskuddsordningen er å sikre barn og unge i Bamble gode opplevelser i løpet av sommeren, uten at deltakerne må betale for det.  

- Når barna våre skal tilbake på skolen i august, ønsker vi at alle skal møte med fine ferieminner i sekken. Enten de har hatt muligheten til å dyrke en interesse, eller fått oppleve noe helt nytt, sier Janett.  

Hun understreker at søknadsprosessen er enkel, med få krav og kort behandlingstid.    

- Vi har gjort det slik fordi det skal være lav terskel for å skape ulike aktiviteter. Det kan være for eksempel rollespill, fisketurer, padlekurs, sjakk- eller volleyballturnering – ute eller inne. Alle initiativ er velkommen!  

Les mer om betingelsene for tilskuddsordningen her – eller kontakt janett.rogn.falkevik@bamble.kommune.no ved interesse