Snøen påvirker hjemmetjenesten

Sist oppdatert: 17. januar 2024

Hjemmetjenesten prioriterer i dag utlevering av mat og medisiner, og personer som må ha hjelp. Alle som har fått sine oppdrag avlyst eller utsatt, har blitt informert.

MYE SNØ: Det har kommet mye snø i løpet av natten noe som fører til utfordringer for mange, også for hjemmetjenesten. (Foto: Magdalena Mianowicz)
 
Store snømengder vil føre til forsinkelser for hjemmetjenesten i dag. Hvis besøk må utsettes eller avlyses vil de det gjelder få informasjon direkte.
 
Våre ansatte gjør sitt ytterste for å bistå de som har behov for besøk av hjemmetjenesten, men krevende snøforhold gjør at de vil bruke lengre tid enn normalt på å komme frem.
 
De som har størst behov for hjelp vil bli prioritert.
 

Kommer ikke frem til alle

-Det er dessverre noen plasser vi ikke kommer frem i dag, og de det gjelder vil få beskjed om dette, sier virksomhetsleder for hjemmetjenesten Ann-Christin Nordahl.


Kjenner du noen som får besøk av hjemmetjenesten, og har du mulighet, setter vi stor pris på om du kan hjelpe til med å måke.
 
Bamble kommune har alt av tilgjengelige brøyemannskaper ute på veiene for håndtere de store snømengdene, men fremkommeligheten er vanskelig. Det er krevende dager for brøytemannskapet, og vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid før din gate brøytes.