Biblioteket i bokbåt

Bamble bibliotek og litteraturhus lanserer for første gang bokbåt ifm. med øyhopping i skjærgården vår.

Biblioteket på vannetI dag 28.juni kl 10.00 dro sommervikar Natalie Bjerke Roland (bilde til høyre) på sin første ferjetur fra Langbrygga på Stathelle. Natalie har med seg en sykkel full med bøker og filmer for barn og voksne. Man kan låne både om man er låner på Bamble bibliotek og litteraturhus, men også om man ikke er det. Når bøkene og filmene skal leveres kan man lever dem på ferja, selvfølgelig på Bamble bibliotek og litteraturhus, men også på hvilket som helst annet bibliotek i landet. Dette er et tilbud til alle, det er mange turister på hyttene og vi syns det er fint at biblioteket kommer ut til lånerne.

Lørdagsåpent
Bamble bibliotek og litteraturhus er også fornøyde med å kunne ha tilbud om lørdagsåpent i sommer, det er nytt av året og vi håper det gir et enda bedre tilbud til lånerne våre.

Sommerles
Fra 1. juni til 31. august har vi gående en konkurranse kalt ”Sommerles” for barn og unge. I år er det i et samarbeid med alle bibliotek i Telemark fylke. Det meste foregår via Internett, sjekk sommerles.no der finnes det informasjon om hvordan man registrere seg osv.

Minner også om at vi låner ut redningsvester til voksne og barn.