En liten gladhistorie...

Det startet med at postmottaket i Bamble kommune mottok en mail fra Stavanger...

Ordføreren i telefonenBamble kommunes postmottak mottar en hyggelig mail fra en familie i Stavanger. Denne familien på 2 voksne og 1 barn er interessert i å flytte østover, til en kommune med gode oppvekstvilkår, gode nabolag, en bra kulturskole og et akseptabelt kostnadsnivå. Dette var deres krav i mailen til kommunen. I tillegg måtte det være et sted ved vannet/sjøen, hvor friluftsliv og muligheter for kanopadling var en mulighet.

Mailen var veldig innholdsrik og spennende å lese. De hadde mange interesser og hadde funnet ut at Bamble kommune traff på en del av disse kravene. MEN, de ønsket mer informasjon, spesielt for deres egne interesser og ønsker. Derfor ba de oss sende litt informasjon om kommunen.

Vi fikk flere kreative tanker for hvordan vi skulle løse dette på best mulig måte. Da var det noen som ropte ut, hvorfor ikke bare be ordføreren om å ringe til denne familien og presentere kommunen selv. Dette syntes han var en super ide og tok opp telefonen og slo nummeret. Bildet til høyre ble tatt i det samtalen var 15 sekunder gammel. Stemmen i andre enden ble slått overende av å høre hvem dette var og ble veldig oppspilt. De hadde en god og lattermild samtale. Ordfører lovte å sende litt mer informasjon på epost, slik at familien kunne lese litt mer om kommunen.

Påfølgende time kom en mail fra familien hvor de takket innstendig over samtalen de hadde fått fra ordfører. Dette var de ikke forberedt på og gledet seg til fortsettelsen. De gledet seg til å motta mer informasjon over en kommune de fikk et veldig godt førsteinntrykk av.

Vi håper selvfølgelig de velger å flytte til den flotte kommunen vår.