Friskvern feirer 10 år

Friskvern i Skjærgårdshallen feirer i disse dager 10 år

Mette HalvorsenPrimus motor for Friskvern i Skjærgårdshallen i Bamble kommune er Mette Halvorsen. Hun har holdt dette gående i mange år og sørget for at mange deltakere får god trening for kropp og sjel. Medlemsmassen har stor tyngde av voksne som deltar helt gratis på disse timene og får sosial omgang med jevnaldrende mennesker i tillegg. Skjelettet, musklene, og hjertet får god trening, samtidig som de har det veldig gøy sammen.

Dette apparatet består av mange frivillige som bidrar inn i tilbudet og en fysioterapeut som har flere av treningstimene. Her er det mange som yter mye for at medlemmene skal trives. Øvelser som gjøres via Friskvern er mange, alt fra stavgang, gåtur, vanntrening med instruktør, badminton, kondisjon, styrke og balansetrening og ikke minst seniordans. Her er det noe for alle og enhver.

Mette Halvorsen og resten av Friskvern apparatet inviterte medlemmene sine på en god lunsj på Quality hotell Skjærgården som en juleavslutning og for å markere 10 år i drift. Flere av medlemmene som var med å sette dette apparatet i gang deltok også og sa noen velvalgte ord.

Friskvern ønsker alle medlemmene sine en god jul!