Tour of Norway - FOR KIDS

Sykkelrittet nærmer seg i stor fart og vi informerer at det også i år blir Tour of KIDS.

Tour of Norway for kidsTeksten under har vi hentet fra Tour of Kids sin webside. Foresatte bør gjøre seg kjent med innholdet for å vite hva og hvordan ting skjer.

Onsdag 18. Mai besøker vi Langesund sammen med vår storebror Tour of Norway, som har målgang på den første etappen. Her er det duket for en real sprintfinale i Bamleveien, så her gjelder det å smøre kjedet og stramme hjelmen, og bli med oss å lage skikkelig sykkelfest i Langesund! Vi i barneutgaven rigger opp ved Wrightegaarden, samme sted som i fjor, og skal lage liv og røre før verdens beste syklister tråkker inn til målgang litt senere på dagen. Vi starter klokken 16:00, påmelding og utdeling av startnummer fra 15:00. Etter udelig av trøyer og sykkel trekker vi i fellesskap opp til målgang under Tour of Norway, og heier proffene i mål!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av en splitter ny sykkeltrøye, samt én heldig vinner av en splitter ny sykkel fra Nakamura.

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!

 

TOUR OF NORWAY FOR KIDS - MER INFORMASJON