100 åring fra Bamble helsehus på busstur

I Lions hundreårs jubileum 2017 arrangerte LC Bamble busstur for pasienter, pårørende og andre fra Bamble Helsehus til Helgeroa.

100 åringTekst: Rolf Linneberg

Turen gikk gjennom Bamble til Herre videre forbi Vold, Porsgrunn, Landgangen, Larvik og Stavern til Helgeroa. En fin tur alle satte stor pris på. For andre år på rad var Kirsten Bjurholt Johnsen (bildet) i sitt hundrede år med på denne turen. I fjor da hun var 99 var hun også med på tur til Kragerø. Sprek dame må man si og etter spørsmål om hun ville bade ved ankomst til Helgeroa kom det et raskt svar «Det vil jeg gjerne». Det ble ingen bading for noen denne gangen, men gjengen fra Bamble Helsehus koste seg i stedet med god middag, kaffe og karamelpudding på Sydvesten i Helgeroa. Et fint og koselig sted som vi gjerne besøker senere.

Lions Bamble vil gjøre noe for lokalsamfunnet og dette er tredje gang vi arrangerer busstur med middag for eldre og andre i Bamble som sjelden kommer ut på tur. Vi forsto at de som var med fra helsehuset var fornøyd med turen. En takk til alle hjelperne som var med, de gjør det trygt for de som er med og for oss som arrangerte denne turen.

Vi i Lions setter veldig stor pris på å se de glade ansiktene og den hyggelige takken vi får fra alle de som var med. Dette gjør noe med oss og vi satser på ny tur neste år med andre som sjelden kommer ut. En takk til Magnus reiser og en kjempekoselig sjafør for en flott tur.

 

Sist oppdatert: 05. mars 2018