Hørt om inspirasjonspedagogene?

Vi ønsker å informere om at vi ER inspirasjonspedagogene!

InspirasjonspedagogeneVi ønsker å inspirere, støtte og veilede foreldre og mennesker i deres møte med barn. Først og fremst vil vi nå ut til dere som har barn hos oss i Grasmyr naturbarnehage. Vi ønsker å vise pedagogikken og tanken bak en handling. Vi ønsker ikke å vise hva dere kan gjøre eller lage med barn, men hvordan dere kan gjøre disse tingene, altså pedagogikken bak.

Dette kan være inspirasjon, innspill, ideer og tanker vi opplever å bli spurt om bla. i foreldresamtaler, hente- og bringesituasjoner og i hverdagen. Dette ønsker vi å samle sammen på denne digitale møteplassen – inspirasjonspedagogene på Instagram. Her publiseres det små tekster med inspirasjon, men ingen bilder av barna.

Dette kan være nyttig for alle som er i kontakt med barn, derfor ønsker vi å åpne profilen for alle – for hele Norge! Vi er fire ansatte (Elisabeth, Kjetil, Heidi og Kaja) som har arbeidet med kontoen siden februar. Personalet i Grasmyr stiller med innspill, ideer, tanker og inspirasjon som tas med videre på kontoen. Vi har ikke drevet noen form for markedsføring, men kontoen har spredd seg over hele landet. Vi har følgere fra Tromsø, Halden, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Bergen og mer.

En uke hadde vi over 15 000 personer som så innleggene våre, var innom kontoen og leste det vi hadde lagt ut. Innleggene vi legger ut når alt fra 1000 til over 5000 personer. Folk sprer, deler, liker og kommenterer.

Vi har holdt identiteten vår skjult frem til i dag, rett og slett for å bygge opp en god konto før vi offentliggjør hvem vi er.

Søk oss gjerne opp, spre ordet om oss, også håper vi at du finner dette interessant.