Senkveld-slaget "Øst mot Vest" i Bamble

"Senkveld" med Helene og Stian konkurrerer i Langesund.

LANGESUND (TV2): Denne høsten tar «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp «Camp Senkveld»-konkurransen til helt nye høyder med «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» 

Foto: Helene Kjærgaard Sivland/TV 2

 

Bergenspatrioten Stian skal slåss mot Oppegård-jenta Helene om hvilken landsdel som er den ypperste.

Gjennom flere år har konkurransen «Camp Senkveld» vært et fast innslag i TV 2-programmet, og dette vil Olafsen og Blipp videreføre – nå med sin egen vri. I likhet med tidligere år vil to lag konkurrere mot hverandre. Men denne gangen vil det ene laget, «Vest» være ledet av Stian Blipp, og det andre laget vil bestå av deltagere fra «Øst» og være ledet av Helene Olafsen. Konkurransen har fått tittelen: «Senkveld-slaget: Øst mot Vest»

Stian går rundt i livet med den naturlige selvtilliten det gir å være bergenser. Nå skal han og vestlendingene jekkes ned noen hakk, lover HeleneJeg gleder meg til å bevise at det er en grunn til at vi fra vest får tyn for at vi er så selvgode og brautende. Svaret er enkelt. Vi har grunn til det, repliserer Blipp.

Øst mot vest – hvem er best?

Helene skal lede laget fra øst, som består av Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope.

Stian leder laget fra vest, hvor deltagerne er Leif Einar «Lothepus» Lothe, Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid og Isabel Blanco.

Lagene er allerede i gang med innspillingen ved den vakre skjærgården ved Langesund like utenfor Porsgrunn. Her blir deltakerne utfordret både i det våte og tørre element – og det blir garantert blod, svette og tårer.

Sitat fra presseansvarlig for Senkveld Unn Grethe Berge om hvorfor de denne sesongen har valgt Langesund som location for innspillingen.

Langesund er et idyllisk sted med mange flotte location innenfor et lite geografisk område som er veldig passende for konkurransene som skal gjennomføres i Senkveld-slaget: Øst mot Vest. Her er det stabilt vær, og en lokalbefolkning som er utrolig positive til å få besøk og samarbeidspartnere som har tatt oss godt imot.

«Senkveld med Helene og Stian» har premiere på TV 2 fredag 6.september.

Se promoteringsvideo

 

 

Sist oppdatert: 02. januar 2020