Filmselskapet søker folk fra området

Vil du hjelpe til med filminnspillingen i Langesund? Da har du sjansen nå! Filmselskapet trenger nemlig hjelp fra lokale krefter til å fylle ulike roller.

I forbindelse med innspillingen av spillefilmen «Clue: Maltesergåten», søker Maipo Film AS etter følgende personell:

 

Smittevernsansvarlig

Fra 14 til 23 oktober søker vi en sykepleier, eller person med relevant kurs i smittevern, til å stille som smittevernsansvarlig under opptak.

Jobben vil i stor grad dreie seg om å følge opp produksjonens smittevernsplan, sørge for avstand, bruk av ansiktsmasker, vasking av overflater etc.

Smittevernsansvarlig vil også bistå i servering, for å sørge for at dette skjer så trygt som mulig. Ellers er det forventet at smittevernsansvarlig bidrar der det trengs på sett.

 

Barneansvarlig/lærer

Fra 14  til 23 oktober søker vi etter en barneansvarlig med lærerutdanning, til å følge opp våre 3 hovedskuespillere i dagliglivet på sett, samt gjennomføring av undervisning i henhold til skoleplan.

Skuespillerne er i en alder fra 12-14, og man må kunne undervise ungdomsskolepensum. Det vil bli snakk om ca. 2 timer undervisning om dagen, og oppfølging, slik at barna vet hva de skal gjøre til enhver tid i løpet av dagen. Du må ha plettfri vandel.

 

Produksjonsassistent

Fra 7 til 23. oktober søker vi produksjonsassistent til å bistå på sett. Du må være selvstendig, løsningsorientert, evne til å holde mange baller i luften samtidig, og prioritere og tenke fremover. Du må ha førerkort klasse B. En del av arbeidsoppgavene inkluderer, men er ikke eksklusivt til:

-              Transport av skuespillere, stab og utstyr etter behov.

-              Cateringansvarlig under opptak.

-              Forefallende arbeid i forarbeid og under opptak i samarbeid med innspillingsassistent.

 

Statister

Til flere scener trenger vi statister. Vi trenger alle folk i alle aldre og etnisiteter! Familier eller folk fra samme husholdning bes gjerne søke samlet! Statister bes sende søknad med bilder til clue.maltesergaten@gmail.com    

 

Alt personell bes sende søknad med CV til Kine@maipo.no.
Merk mail med «Søknad Clue – «rollen du søker på»».

 

SER FREM TIL FILMINNSPILLING: Fra venstre: Hotelldriver Lars Rise, produsent Cornelia Boysen, regissør Thale Persen,
varaordfører Torstein Dahl, forfatter Jørn Lier Horst, næringssjef Hege Timm Bjørnerud, banksjef Jon Guste Pedersen,
ordfører Hallgeir Kjeldal, produsent Pias Semb.

Foto: Magdalena Mianowicz

Sist oppdatert: 18. oktober 2020