Ønsket Seabrokers velkommen

Sist oppdatert: 15. desember 2022

Ordfører Hallgeir Kjeldal foretok en åpning utenom det vanlige da Seabrokers Fundamentering AS ble etablert i Bamble tidligere i november. Se video i saken.

-Gratulerer med nybygget og gratulerer med at dere har valgt Bamble. Velkommen skal dere være, sa ordfører Hallgeir Kjeldal.

Uvanlig åpning

Se videoen av selve åpningen. Det var en spent ordfører som skulle kutte en stålramme med skjærebrenner.

Foto/video: Magdalena Mianowicz

NYTT BYGG: Det nye bygget er på 2500 kvadratmeter i bruksareal.

Etablert på Tangvall

Åpningen markerte etableringen av Seabrokers Fundamentering AS på Tangvall. Der flyttet de inn i helt nye lokaler. Selskapet som driver med fundamentering, har 45 ansatte som kommer til å bruke nybygget i Bamble.

-Årsaken til at vi ønsket å etablere oss i Bamble har med tilgjengelighet i forhold til størrelsen på tomten å gjøre, forklarer avdelingsleder Svein Kverme.

FORNØYD: Avdelingsleder i Bamble, Svein Kverme, er fornøyd med at Seabrokers Fundamentering AS har etablert seg på Tangvall.

Trengte større plass

Selskapet har tidligere vært plassert på Voll, der de vokste ut av lokalene. Da passet det bra å finne en tomt på 10 mål tilgjengelig i skogen i Bamble. Det nye bygget er på 2500 kvadratmeter i bruksareal.

-Det blir rett og slett en kontorplass med fasiliteter til alle ansatte., selv om mange reiser med jobben, sier Kverme.

TIL STEDE: Tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen var til stede under åpningen. Han er daglig leder for Seabrokers Fundamentering i Norge. Her står han sammen med ordfører Hallgeir Kjeldal.

Satser på fundamentering

Seabrokers Fundamentering er landsdekkende og sikter seg inn mot å bli en av landets ledende seskaper innen fundamentering. De leverer alt innen fundamentering med peler, vibrering, spunting, boring, energiboring, gysing, sprøytebetong og graving.

De bruker også vanlige fundamenteringsmetoder som betongpeler, stålpeler, rammede stålrørspeler, borede stålrørspeler, stålkjernepeler, mikropeler, trepeler, boring av plastrør for støyskjerm, spunt, stagboring, rørspunt og berlinervegg.

 

MYE LAGRINGSPLASS: Selskapet trenger mye lagringsplass.

-Her blir det lager, verksted og reparasjoner, maskiner og utstyr og den type ting som vi holder på med. Det er jo et bra verksted som blir innredet nå, med lagring av veldig mye stål som vi bruker ute i prosjektene, sier Kverme.

-Vi setter umåtelig pris på at dere har valgt å flytte hit til Bamble og etablere virksomheten her, avsluttet ordføreren.

Vi ønsker Seabrokers Fundamentering AS velkommen til Bamble. :)