En fantastisk søkerliste

Sist oppdatert: 30. juni 2023

Det er 14 søkere til stillingen som kommunedirektør i Bamble kommune. En fantastisk søkerliste, sier ordfører Hallgeir Kjeldal fornøyd.

EN FJÆR I HATTEN FOR BAMBLE: Ordfører Hallgeir Kjeldal er svært fornøyd over at Bamble tiltrekker seg svært gode kandidater. (Foto: Magdalena Mianowicz)

Lang og solid ledererfaring

Han utdyper at søkerlisten består av utrolig mange gode kandidater med lang og solid ledererfaring.

-Ifølge vår konsulent Skagerak Consulting er det sjeldent at de ser så mange tunge søkere til den type stillinger i kommune-Norge. Så det må jo være en fjær i hatten for Bamble kommune, at vi er en populær kommune å være leder i, sier ordføreren stolt.

Annonseres til uken

På mandag vil det avgjøres hvem av søkerne som får godkjent sin anmodning om å bli unntatt offentlighet. Da vil også søkelisten annonseres.

Obs! Bamble kommune venter på noen avklaringer fra kandidatene i forhold til offentliggjøring av søkerlisten til stillingen som kommunedirektør. Vi er i en prosess og ber om tålmodighet til i morgen etter kl 12.00. Vi håper da å kunne annonsere søkerlisten. 

-Jeg kan allerede nå si at det er 14 søkere, og at mange av de er veldig gode. Det er både kvinner og menn som har søkt på stillingen, og det er svært positivt, sier han.

Vi har virkelig en god prosess, og er svært fornøyd. Vi har både en politisk gruppe, der det også sitter en representant for de ansatte, og så har vi støtte fra HR og fra Skagerak Consulting.