UKM - Ungdommens kulturmønstring

 

UKM – Bamble 2021

Ung Kultur Møtes

På grunn av koronasituasjonen er UKM dessverre avlyst i 2021.

 

UKM – Bamble 2020

Ung Kultur Møtes

I år avvikles UKM (Ung Kultur Møtes) lørdag 8. februar kl. 18:00 i Sentrumsgården. Utstillingen åpner kl. 17:00.

Påmelding til UKM:UKM.no – finn Bamble og meld dere på!

Facebook

 

UKM - Ung Kultur Møtes

Virksomhet for kultur og Virksomhet for oppvekst samarbeider hvert år om å gjennomføre UKM i Bamble kommune. Her kan ungdom fra 8. klasse og ut videregående delta med ulike kulturuttrykk, som sang, dans, trylling, cosplay, foto, litteratur, standup, billedkunst, keramikk, film eller annet; det er bare fantasien som setter grenser! Det er også mulig å melde seg på som arrangør, vi har hvert år ca. 15 arrangører som jobber med lokalmønstringen.

Arrangementet

Selve arrangementet foregår andre lørdag i februar hvert år i Sentrumsgården i Langesund. Informasjon til kommunens ungdommer formidles hvert år via de lokale fritidsklubbene, ungdomsskolene og videregående skole.

Arrangementet er en arena for unge kunstnere og utøvere til å møte et publikum, møte andre med samme interesse og vise sitt talent. Arrangementet er ingen konkurranse – det er mangfold, kreativitet og helhetsinntrykk av innslagene som premieres.

Noen utøvere plukkes ut til å representere Bamble på fylkesmønstringen for Telemark. Det avholdes også en årlig landsmønstring på nasjonalt nivå, med innsendte bidrag fra fylkesmønstringene.

 

Sist oppdatert: 02. februar 2021